Lookbook: Zara Kids Winter 2013/2014

Spaanse modeketen heeft naast een mannen en vrouwen kleding lijn ook een Zara HOME en Zara Kids kleding lijn. Zoals je zult verwachten is de Zara kids kleding lijn dan ook helemaal on-trend en fashionable waardoor jij ook je mini me stylish kunt aankleden.

De kleding van Zara kids is net even wat ‘volwassener’ en minder kid-like dan kinder kleding collecties van andere winkels. Ook jou kindje kan dus gekleed gaan volgens de laatste trends.
Inmiddels is het lookbook van Zara kids 2013-2014 vrijgegeven en zien we mooie collectiebeelden voorbij komen. Lekker fashionable en we zien verschillende trends terug in dit lookbook. Zoals de ruit, fluffly kleding, sweaters, knitwear en beanies. Mooie donkere najaarskleuren zoals bordeaux rood, donker grijs en donker groen zorgen ervoor dat deze collectie perfect is voor de wintermaanden. Heerlijke warme truien, vesten die gecombineerd kunnen worden met mooie donkere skinny jeans. Zara Kids is een van mijn favoriete kinder kleding merken en ook deze collectiebeelden zien er weer top uit. Kijk mee. Wat vind jij van de Zara kinder kledinglijn?

zara-kids6 zara-kids1 zara-kids2 zara-kids-3 zara-kids4 zara-kids5