Lookbook: Zara TRF oktober 2013

Iedere maand brengt Zara een apart lookbook uit met de collectiebeelden van de items die deze maand in de winkel komen te hangen.

Eerder heb ik alle lookbooks laten zien van Augustus/September en van de Fall collectie van Zara woman. Dit keer is Zara TRF maand oktober aan de beurt.
De collectie van deze maand bestaat voornamelijk uit kleuren navy blue en zwart. We zien veel wollen oversized truien voorbij komen, ruitjes en ook het krijtstreepje is van de partij. Het is duidelijk dat het najaar volop begonnen is, want de collectie is erg winters. Warme items, winterjassen en wollen jurken tot net onder de knie. De collectie bestaat uit vrij comfortabele items in basic kleurtjes. Op de ruit en het krijtstreepje na zien we dan ook weinig printjes. Ondanks dat navy blue een kleur is waar ik wel van houd, vallen deze beelden me een beetje tegen. Ik vind het over het algemeen vrij saai. Ik kan dan ook niet wachten tot in november de ‘feest’ collectie de winkel in komt. Tot die tijd moeten we het even doen met de Oktober collectie van Zara. Bekijk de collectiebeelden hieronder, wat vind jij?
oktober2 oktober3 oktober4 oktober5 oktober6 oktober7 oktober8 oktober9 oktober10 oktober11 oktober12 oktober13 oktober14 oktober15 oktober1