Lookbook: Zara TRF Spring 2014

Het voorjaar is begonnen en ik denk dat ik voor veel anderen spreek als ik zeg dat ik niet kan wachten tot het lekker weer wordt! Gelukkig geven de beelden uit het Zara TRF Spring lookbook me al een fijn voorproefje voor aankomende lente en krijg ik direct zin in lekker weer.

Het lookbook van Zara TRF Spring geeft een combinatie van verschillende stijlen en trends weer. Zo zien we de sporty trend heel duidelijk terug komen maar zien we ook veel pastelkleurtjes, polkadots, het bakkersruitje en exotische prints voorbij komen. Deze trends worden met elkaar gemixt en gematcht waardoor er opvallende combinaties ontstaan. Overal het kleurenpalet van deze collectie ben ik zeer te spreken, ik hou van pasteltinten en lichte kleuren en dat zien we in deze collectie duidelijk terug. Ook ben ik blij te zien dat het oversized denim jacket en de verschillende crop tops ook deze lente/zomer weer hot zijn! Een ander onderdeel van deze collectie zijn de exotische prints. Deze vind ik totaal niet passen bij de rest van het lookbook, maar wanneer je ze combineert met effen kleuren zijn ze ideaal voor aankomende zomer.

Bekijk de beelden uit het lookbook van Zara TRF Spring 2014 hieronder.

trf1 trf2 trf3 trf4 trf5 trf6 trf7 trf8 trf9 trf11 trf12 trf18 trf19 trf20 trf21 trf22 trf23 trf29 trf30 trf31 trf32 trf34 trf35 trf36 trf312