Modetrends Herfst/Winter 2013

Het zomerseizoen is nu echt bijna voorbij wat betekent dat het tijd wordt voor de herfst/winter trends van aankomend najaar! Een aantal trends waren vorig jaar al een beetje in opkoming maar zijn dit jaar niet meer weg te denken uit het modebeeld! Veel stoere trends, mannelijk, edgy en rock! Bekijk ze hieronder!

De boyfriend look
Afgelopen seizoen werden al enkele items geïntroduceerd die perfect in deze trend thuis passen, denk aan de boyfriend jeans en het oversized spijkerjack! Dit seizoen wordt dat alleen maar meer. In feite kan de vrouw gewoon mannen kleding aan. Lange jassen, oversized sweaters, baseball caps, stoere boots en oversized jacks! Een beetje Cara Delevingne stijl! Daarnaast is de androgyne look hot dit seizoen. Ook uniseks kleding gaan we veel terug zien in het modebeeld!
trend-boyfriend2 trend-boyfriend

Sporty chic
Ook uit deze trend zagen we afgelopen seizoen al wat items voorbij komen. Shortjes met een sportieve look maar ook cropped sweaters en hoodies! sweaters in combinatie met een nette rok of een rok met panty en een sportief T-shirt. Baseball petjes in combinatie met een net jurkje! De naam Sporty chic zegt het al: Een sportieve look met een chique touch!
trend-sportychic2 trend-sportychic

Rock ‘n Roll
Leren items passen perfect thuis in deze trend, de leren bickerjacket met of zonder mouwen, leren skater skirts, leren shorts en broeken passen goed in deze trend thuis. Leer in combinatie met ripped denim en de schotse ruit! Stoere biker boots en kleding met studs gaan we dit seizoen veel terug zien. De Rock ‘n Roll trend is vooral heel stoer en uitgesproken.
trend-rock2 trend-rock12

De nieuwe lengte
De nieuwe lengte gaan we terug zien bij jassen met een kuitlange lengte en rokken en jurken met een lengte net onder de knie. Het geheel wordt allemaal wat langer en daarmee meer bedekt. In deze trend passen de pencil kuit skirt en de oversized mantel goed thuis. De nieuwe lengte gaan we komend seizoen heel veel tegen komen.
trend-jas1 trend-jas

Army Chic
Ook deze trend zagen we afgelopen seizoen al voorbij komen in de vorm van army jackets en parka’s, donkergroene kleuren en veel camouflage printjes. Vooral heel stoer en ruig in combinatie met stoere biker boots. Dit seizoen blijven we de donkere kleuren en camouflage printjes terug zien maar het geheel wordt wat chiquer, iets minder stoer en iets vrouwelijker dus. Ook de military jacket maakt een comeback!
trend-mili2 trend-mili