Musthave: Alan Red basic T-shirt voor hem

Basic T-shirts met een ronde of V-hals zijn voor mannen onmisbaar in hen kledingkast, ze vormen dan ook de basis van een heren garderobe.

Deze basis t-shirts kunnen namelijk gecombineerd worden met zowel hedendaagse als elegante kleding, dus zowel onder een fijn wollen vest als onder een net overhemd. Daarnaast kunnen witte basic t-shirts ook onder truien of jassen gedragen worden. Mannen dragen deze witte effen t-shirts dan ook vaak dagelijks waardoor ze best van goede kwaliteit mogen zijn.

Webshop www.hemdvoorhem.nl verkoopt strijkvrije overhemden met bijpassende accessoires zoals de witte onder shirts met korte mouwen van Alan Red. Deze basis items voor mannen zijn onmisbaar in de kledingkast van je broer, vader of vriend. www.hemdvoorhem.nl biedt deze Alan Red t-shirts dan ook aan in meerdere varianten. Zo kun je kiezen voor het getailleerde of rechte model met O-hals, welke een klassieke uitstraling heeft. Daarnaast kun je ook kiezen voor getailleerde of rechte model met een V-hals, welke een moderne uitstraling heeft. Dit V-hals model basis t-shirt is in verschillende varianten verkrijgbaar, zo heb je t-shirts met een brede of smalle boord. Alle t-shirts van Alan Red zijn geschikt voor de modebewuste man, wie graag wat aandacht aan zijn uiterlijk besteed.

Elk t-shirt van Alan Red heeft zijn eigen unieke eigenschappen, dat je terug ziet in de boord en aan de details. Daarnaast blijven de t-shirts van Alan Red mooi in vorm en zal de kraag niet gaan lubberen. Hierdoor ben je er van verzekerd dat dit effen witte t-shirt met korte mouwen een lange tijd mee zal gaan, wat ideaal is voor de man die bijna dagelijks een wit basic t-shirt draagt.

Bekijk de verschillende witte basis t-shirts van Alan Red hieronder.

alanred1 alanred7 alanred6 alanred5 alanred4 alanred3 alanred2