Musthave: Biker coat

Ondanks dat we ons nu nog proberen te verschuilen in onze dunne jasjes, moeten we er binnenkort toch echt aan geloven; de winterjas mag uit de kast!

Dit najaar zien we weer nieuwe trends op het gebied van winter jassen en mantels. Eerder liet ik jullie kennis maken met het oversized model winterjas en de faux fur coat, maar daarnaast is ook de biker coat dit najaar een musthave coat.
De biker coat past perfect thuis in het stoere trendje van de biker boots, biker leren jasjes en leren kleding. De biker winter jas is stoer en heeft vaak een redelijk grote kraag en een grote rits waarmee je de jas kunt dicht maken. De biker jassen zijn gemaakt van vilt maar hebben vaak ook leren vlakken op de stof, dit geeft de jas net even een extra stoere touch. We zien hem voornamelijk voorbij komen in het zwart maar we hebben deze toffe winterjas ook al in andere winterse kleurtjes gespot zoals bordeaux rood, marine blauw en donker groen. Ik ben vooral fan van het zwarte model met leren mauwen of leren vlakken. Op Asos.com spotte ik een groot aanbod aan biker coats en daarom heb ik de mooiste voor je op een rij gezet, kijk mee. Wat vind jij van deze stoere maar toch elegante winter jas?

coat-11061 coat-11712 coat-18218 coat-18886 coat-44242 coat-7413 coat-7414 coat-10410