Musthave: Geruite short

Ruitprintjes, tartan prints en de schotse ruit zijn dit seizoen in een klap het modebeeld ingeblazen en inmiddels niet meer weg te denken want de winkels hangen er vol mee. Of je er nou wel of niet van houd, je komt deze opvallende print overal tegen. Zowel in subtiele vormen als in uitbundige vormen.


Zelf ben ik geen groot fan van de schotse ruit of tartan print wanneer het overheersend is in je outfit. Wel vind ik dit printje leuk in de vorm van een rokje of short gecombineerd met een effen tof of trui. De tartan short is dit najaar dan ook een musthave, net als het geruite rokje en de geruite blouse.

De short met ruit print kun je combineren met een zwarte sweater, dikke panty en high geels of booties. Ook kun je hem combineren met een leren jasje, om je outfit een punk rock tintje te geven.

Topshop weet wel raad met de tartan printjes, en heeft deze dan ook in veel verschillende uitgaves in hen collectie hangen. Heel fijn is het dan ook dat we deze short inmiddels ook kunnen passen, namelijk in de Topshop shop-in-shop in De Bijenkorf in Amsterdam.

Bekijk de check shorts van Topshop hieronder.

ruit-top1 ruit-top2 ruit-top3 ruit-top-4