Musthave: Leather combi skirt

In Nederland is de SALE inmiddels bij een heleboel winkels en webshops losgebarsten. De meeste leuke fashion musthaves die nog op jou verlanglijstje stonden, worden nu met fixe kortingen aangeboden. Ideaal dus wanneer je nog opzoek bent naar de perfecte outfit voor oud & nieuw.

Leren rokjes of faux leather skirts zijn dit seizoen helemaal hot. In alle varianten, formaten en lengtes zijn deze stoere rokjes te vinden. Een leather skirt geeft je outfit een stoere touch, maar kan ook op een hele vrouwelijke manier gecombineerd worden met een blouse of chiffon top en high heels. Naast de all over leather rok zien we dit seizoen ook de combi rok veel voorbij komen in het straatbeeld. Deze rok heeft vlakken leer en vlakken stof, wat een leuk en opvallend effect creëert. Door deze leren vlakken, is de rok stoer en net even iets specialer dan een normale zwarte rok.

De ideale leather combi skirt troffen we aan in de collectie van Zara. Door het feit dat de leren vlakken van nep leer gemaakt zijn, is dit rokje sowieso niet prijzig. Maar nu hij in de SALE is, en tegen een spot prijs verkocht wordt, mag hij echt niet meer ontbreken in jou kledingkast. Bekijk dit toffe leren combi rokje hieronder.

combi1 combi2 combi3 combi4 combi5 combi6