Musthave: Mochila bag

Afgelopen zomer zagen we dit opvallende tasje al voorbij komen op velen festivals en feestjes, maar ook dit najaar is de Mochila bag een echte musthave! Al eerder spotten we celebrity’s zoals Doutzen Kroes en Yolanthe Cabau met dit gekleurde festival tasje afgelopen zomer, maar nu ben jij aan de beurt.


De fel gekleurde Mochila bags maken dit najaar plaats voor fijne warme winterse kleurtjes zoals steenrood, oker geel en donker blauw maar ook basic kleurtjes als zwart, wit en grijs. Ook deze winter kunnen deze toffe tasjes dus perfect gematcht worden met je outfit! De geweven prints passen goed thuis in de etnische trends die ook dit najaar nog helemaal hot zijn. We zijn dan ook verschillende ikat en aztec prints voorbij komen op de Mochila bags.

Elke Mochila bag is uniek. Ze worden namelijk stuk voor stuk hand gemaakt voor vrouwen van de Wayuu stammen uit Colombia. Het kost bijna een maand om een Mochila tas te weven en de vrouwen werken er dan ook 8 uur per dag aan. De traditie van het weefwerk wordt generatie of generatie aan elkaar door gegeven. Super uniek dus!

Bekijk de leuke Mochila tasjes hieronder!

moch.. moch moch1. moch1 moch2 moch10 moch20 moch-69 moch-149. moch-149 moch-169... moch-169. moch-169 moch-1499 moch-1699 mochh