Musthave: Pailletten blazer

Over een paar dagen is het zo ver, Kerstmis! Op deze dagen mogen de pailletten fashion items rijkelijk gecombineerd worden met nog meer pailletten. Lekker feestelijk en helemaal in kerst sfeer. Al eerder liet ik jullie de leukste pailletten jurkjes en rokjes zien, maar ben je hier niet zo van? Dan heb ik een perfect alternatief gevonden, namelijk de sequin blazer.


Dit pailletten jurkje kun je perfect combineren op je skinny jeans of juist of een mooie zwarte pantalon. Zo geef je een daily outfit toch een feestelijk tintje! Een mooie top en high heels erbij en je kerst outfit is compleet. Vind je alleen dit colbertje met lovertjes nog niet feestelijk genoeg? Combineer hem dan met een pailletten legging en high heels om zo echt te show te stelen!

Dit opvallende zwarte sequin blazertje spotte ik op www.modemusthaves.com. Je kunt hem aan de voorkant sluiten door middel van een haak-oog sluiting maar je kunt hem uiteraard ook gewoon open dragen.

Daarnaast spotte wij ook een zilveren variant op www.loavies.com. Dit zilveren pailletten blazertje kan op dezelfde manier gecombineerd worden als de zwarte variant en is misschien zelfs nóg wel opvallender door zijn zilveren kleuren.

Bekijk de twee verschillende pailletten jasjes hieronder.

blaser2 blaser1