Lookbook: Primark collectie najaar 2013

Iedereen kent de Primark wel. Een grote winkel keten met een mega groot aanbod aan trend volgende kleding en accessoires tegen een erg laag prijsje.
Een keer in de zoveel tijd ga ik naar de Primark om in één klap heel veel goedkope maar leuke kleding en accessoires in te slaan. Ik ben nog nooit met lege handen thuis gekomen en dat komt voornamelijk omdat het allemaal echt niks kost. Tops voor 7 euro, shorts voor 10 euro, jasjes voor 20 euro en dan ook nog eens super leuk! Het enige en grote nadeel van Primark kleding is dat je het maar een paar keer aan kunt en dan is het eigenlijk al bijna ‘versleten’. De kwaliteit van hen producten is gewoon erg slecht. OF het gaat snel kapot, OF het verkleurd, OF het gaat heel snel pillen. Dat is erg jammer. Toch kan ik het niet laten om om de zoveel tijd een bezoekje te brengen aan deze grote winkel keten. De ene keer hebben ze ontzettend veel leuke dingen en moet ik echt 3 keer het paskamertje in omdat ik té veel dingen heb gepakt maar de andere keer zit er niet veel speciaals tussen en koop ik maar gewoon iets omdat het zo goedkoop is. Het ligt dus echt aan de collectie. Inmiddels zijn de collectie beelden voor najaar 2013 uitgebracht en hier staan eigenlijk wel heel erg toffe dingen tussen. Ik heb vooral veel leuke jassen gezien! Ik ben heel benieuwd hoe de totale collectie eruit komt te zien en ga dan ook zeker een kijkje nemen over een tijdje! Bekijk hieronder de collectie beelden.

pri1 pri2 pri3 pri4 pri5 pri6 pri7 pri8 pri9 pri10 pri11 pri12 pri13 pri14 pri15