Primark kleding online shoppen? Dat kan hier!

Dat Primark geen webshop heeft waar je hun collectie online kunt bestellen weten we helaas al en wanneer Primark met een webshop komt is ook nog maar de vraag. Maar nu hebben we ontdekt waar je primark kleding wel online kunt kopen!


Asos.com verkoopt sinds kort namelijk een klein gedeelte van de Primark collectie online! Eindelijk hoeven we niet meer iedere keer die enorme grote en vooral drukke winkel in om een paar leuke items te scoren, nu kunnen we dus ook vanaf onze lui stoel Primark items bestellen! Wij bij OhMyFashion zijn sowieso al groot fan van webshop Asos.com en bestellen regelmatig leuke items op hen webshop. Prima levertijd, iDeal als betaal mogelijkheid en niet te vergeten: geen verzendkosten worldwide! Echt ideaal dus! Maar nu Asos.com zelfs Primark gaat verkopen zijn wij helemaal niet meer weg te slaan van deze site. De primark collectie wordt tegen dezelfde lage prijzen aangeboden als in de Primark winkels, top dus! Momenteel staat nog maar een klein deel van de totale collectie online maar wie weet wordt dit steeds meer in de loop van de tijd. Wij verwachten in ieder geval wel dat het goed gaat verkopen!

primark-bij-asos-17.23 primark-bij-asos-1326 primark-bij-asos-1856 primark-bij-asos-2121 primark-bij-asos-29161 primark-bij-asoss-1326