• Home »
  • Celebs »
  • Producers vonden Jennifer Lawrence te dik voor deel 2 Hunger Games

Producers vonden Jennifer Lawrence te dik voor deel 2 Hunger Games

Actrice Jennifer Lawrence speelde de hoofdrol in het eerste deel van film the Hunger Games, dit najaar zal deel 2 uit komen en uiteraard speelt Jennifer ook hier de weer de hoofdrol in. Maar nu laat Jennifer weten wat de producers van de film haar te dik vonden en haar dwongen om af te vallen. Jennifer was het hier absoluut niet mee eens en was dan ook echt niet van plan om ooit maar iets af te vallen.

Het ging zelfs zo ver dat producers haar naaktfoto’s van haarzelf lieten zien om haar te kunnen overtuigen dat ze af moest vallen. “Ze zeiden zelfs dat ze ontslagen zou kunnen worden als ze niet een bepaald gewicht zou hebben”, vertelt Jennifer. “Ze haalden foto’s tevoorschijn van mij waar ik bijna naakt was en zeiden dat ik die moest gebruiken als motivatie voor mijn dieet. Ze dachten dat omdat mijn carriere zo goed gaat, ze mij geen pijn konden doen.”

De familie van Jennifer staat volledig achter haar en zijn onwijs trots op hoe ze gehandeld heeft. Het heeft natuurlijk behoorlijk wat moed nodig om zo tegen producers in te gaan. “Dit was erg bewonderenswaardig, we zijn trots op haar,” vertelt een familielid. “Jennifer is heel erg nuchter en ze is een positieve rolmodel voor jongeren.”

katnus