Pull & Bear Fall 2013

Helaas merken we dat de temperaturen langzamerhand een beetje aan het dalen zijn, want de herfst zit er toch echt aan te komen. Wel heerlijk om alvast inspiratie op te doen voor de Fall en Winter collecties van aankomend najaar.
Dit keer zijn de campagne beelden van Pull & Bear Fall 2013 aan de beurt. Pull & Bear is een winkel waar ik iedere shopsessie wel even binnen wip. Ik vind niet iedere collectie altijd even geweldig maar over het algemeen ben ik wel fan van Pull & Bear. Vooral voor casual en stoere kledingstukken kun je bij Pull & Bear goed terecht. Ik vind voornamelijke de jasjes, parka’s en tops leuk van Pull & Bear! Bovendien is het ook nog eens heel goed betaalbaar! Een beetje vergelijkbaar met Bershka vind ik. Trendy kleding tegen een fijn prijsje en erg trendvolgend! Ook deze collectiebeelden zijn weer precies wat ik ervan verwacht had, leuke parka’s, jasjes en truien, lekker edgy en stoer allemaal. Daarnaast zie je op deze collectiebeelden ook goed de trends van komend seizoen terug: De rode ruit, de sporty trend, bomberjacks en bloemenprintjes vertaald in fashionable artikelen. Over het algemeen vind ik het er wel goed uit zien, al ben ik toch wel heel benieuwd naar de complete najaarscollectie. Van vind jij van Pull & Bear?

pb1 pb2 pb3 pb4 pb5 pb6 pb7 pb8 pb9 pb10 pb11 pb12 pb13 pb14