Lookbook: River Island Beachwear 2013

De beachwear collectie 2013 van River Island is dit jaar opvallend leuk! Dit keer heb ik wel 10 bikini’s gespot die ik op mijn verlanglijstje zou zetten!


Vooral de afwerking van het swimwear viel me heel erg op. Mooie kleurtjes en printjes afgewerkt met pailletjes, ruches en kraaltjes. Bikini’s die bijna te mooi afgewerkt zijn om echt aan te doen tijdens het zwemmen in de zee. Bikini’s met luxe prints in Ibiza stijl maar ook heel erg trendy bikini’s met zwart wit streepjes of neon kleurtjes. Swimwear met leuke prints in bohemian stijl, wat echt helemaal hot is deze zomer. Maar ik ben niet alleen van het swimwear zo onder de indruk. Ook de shorts en playsuits voor over je bikini zijn uitgebracht in luxe zijdeachtige stoffen afgewerkt met mooie details. Stuk voor stuk zijn het mooie items die ik graag in mijn garderobe zou hebben hangen. Het enige nadeel aan River Island is het feit dat er maar 4 stores in Nederland zitten namelijk in Rotterdam, Alkmaar en 2 in Amsterdam. Ook is het jammer dat je niet met iDeal kunt betalen op de webshop van River Island. Hierdoor wordt de drempel net even iets groter om te bestellen, bovendien heeft niet iedereen een creditcard.

beachwear-River-island-1 beachwear-river-island-2 beachwear-river-island3 beachwear-river-island4 beachwear-river-island-5 beachwear-river-island-6 Beachwear-river-island-7 beachwear-river-island-8 beachwear-river-island-9 beachwear-river-island-10 beachwear-river-island-11 beachwear-river-island-12