Save the date: Forever 21 opent zijn deuren op…

Al enige tijd is bekend dat modeketen Forever21 zijn deuren in Amsterdam gaat openen! Voorheen zat het dichtstbijzijnde filiaal in Antwerpen, maar binnenkort kunnen we deze winkel ook gaan bezoeken in onze hoofdstad Amsterdam!

De afgelopen maanden werden al verschillen indicaties van datums vrijgegeven over wanneer dit enorme filiaal van Forever 21 zich zou gaan openen, zo werd een tijdje terug genoemd dat hij zijn deuren in Mei zou gaan openen. Inmiddels is de echte openingsdatum bekend en deze blijkt nog dichter bij dan we dachten!
Forever 21 gaat zijn deuren namelijk openen op 19 april 2014 aan de Kalverstraat in Amsterdam. De pand bestaat uit maar liefst 4500 vierkante meter, waardoor er een enorme groot assortiment aangeboden wordt. Als aanvulling op de Forever 21 kleding en accessoires is de winkel ook voorzien van andere merken, waaronder de Forever 21 Contemporary lijn en de Forever 21 lingerie-en schoenenlijn.

Over het algemeen ben ik altijd redelijk enthousiast over de collecties van Forever21, dit vooral te danken aan de zeer trendgevoelige producten en de heerlijke spotprijsjes. Ik ben ontzettend benieuwd naar het nieuwe filiaal en zal dan ook zo snel mogelijk na de opening een kijkje gaan nemen. Voor nu houd ik het nog even op orienteren op de webshop, waar een hoop leuke shorts, crop tops, prints, franje jasjes, rokjes, maxi dresses en denim items verkocht worden.

Hieronder plaats ik alvast een aantal collectiebeelden uit het nieuwe lookbook van Forever 21 zodat jullie alvast wat inspiratie op kunnen doen.

for1 for2 for3 for4 for5 for6 for7 for8 for9 for10