Shocking: Model en it-girl Peaches Geldof overleden

Gisteravond kregen we het verschrikkelijke nieuws te horen dat Peaches Geldof overleden is. Peaches Geldof was de dochter van Paula Yates en zanger Bob Geldof en was model en it-girl. Ze werd gisteravond dood aangetroffen in haar woning in Kent, wat een enorme schock was voor familie en haar twee zoontjes. De doodoorzaak is nog niet bekend maar er wordt gespeculeerd over strenge diëten die haar fataal zijn geworden.

Het 25-jarige model, was tevens presentatrice en it-girl in Engeland. Haar overlijden kwam onverwacht en op een veel te jonge leeftijd. Dat er gespeculeerd wordt dat het model overleden is aan strenge dieten, is te danken aan het feit dat er tijden in haar leven zijn geweest dat ze op drie groentesapjes per dag leefde. Dit is uiteraard levensgevaarlijk en hierdoor liep Peaches het risico op een hartaanval. Peaches was de laatste tijd erg veel afgevallen, wat te zien was op de foto’s die ze op Instagram poste.

Vader Bob Geldof is kapot van verdriet maar gaf toch een korte persverklaring waarin hij zei; “We zijn kapot van verdriet. Peaches was de wildste, slimste en grappigste van ons allemaal. We hielden van haar en zullen dit voor altijd koesteren.”

Bekijk hieronder een foto van Peaches Geldof in de laatste maanden van haar leven.

Bron: www.instagram.com/peachesgeldof

Bron: www.instagram.com/peachesgeldof