Shoot: Candice Swanepoel voor Elle UK

Topmodel Candice Swanepoel is in zeer korte tijd erg bekend geworden en heeft inmiddels behoorlijk wat modehuizen op haar naam staan, onder andere is ze VS-angel en mag ze dit jaar zelfs de 10 miljoen dollar BH dragen! Candice begon dan ook als lingeriemodel maar heeft zich omhoog weten te werken tot high fashion model. Dit keer staat ze op de cover van Elle UK.


Ondanks dat Candice al blond van zichzelf is, is ze op deze foto’s echt extreem blond. In combinatie met haar heldere blauwe ogen straalt ze op de foto’s. Op de cover foto van Elle UK draagt ze een opvallend metallic paars leren jasje van Saint Laurent, helemaal matchend met de achtergrond. Maar ook de andere foto’s uit de fotoreportage zijn prachtig, Candice straalt van de foto’s af en showt de kleding goed. Bekijk alle foto’s uit de ‘Being Candice’ editorial foto reportage hieronder.

candice1 candice2 candice3 candice4 candice5 candice7 candice8 candice9 candice10 candice11candice11 candice10 candice9 candice8 candice7 candice5 candice4 candice3 candice2 candice1