Sieradenlijn Yolanthe komt naar Nederland!

Yolanthe Cabau van Kasbergen is ongeveer een jaar geleden haar eigen sieradenlijn begonnen welke bestaat uit armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Ze heeft inmiddels al een aantal collecties uitgebracht welke tot voorheen alleen nog maar in Turkije en op haar webshop verkocht werden. Maar nu heeft Yolanthe het goede nieuws bekend gemaakt dat YC Jewels ook naar Nederland komt!

Naast het feit dat YC Jewels naar Nederland komt wil Yolanthe haar collectie uit gaan breiden met andere accessoires zoals Clutches:
“We hebben nu ook paspoorthouders en portemonnees van echt leer. Het zijn allemaal ideeën die ik zelf uitgewerkt heb, door te gaan zitten, knippen, plakken en te doen”, zegt Yolanthe. De hele sieradencollectie is niet zomaar even in een paar maanden opgezet, zelf vertelt ze hoe hard ze heeft gewerkt om de collectie op te starten. “Ik ben nu bijna drie jaar bezig met mijn sieradenlijn. Sinds ik in Turkije woon, heb ik al een webshop. Gelukkig gaat dat nu, na vallen en opstaan, ook erg goed. Ik krijg er leuke reacties op. Je ziet het terug in de bladen en ik krijg leuke berichtjes op Twitter. Dat vind ik cool, want uiteindelijk zijn de sieraden allemaal ontstaan in mijn kleine atelier thuis.”

Ik ben ontzettend benieuwd!

yc1