Collection: Sylvie collectie by Hunkemöller

Sinds 2012 is Sylvie van der Vaart het gezicht van Hunkemoller. We zien haar op banners, in tijdschriften en in tv commercials van Hunkemoller waarin haar afgetrainde lichaam de collectie iedere keer weer perfect showt.


Al enige tijd ging er de roddel dat Hunkemöller een Sylvie collectie krijgt en niets is minder waar! Er komt inderdaad een Sylvie collectie welke ‘Chere Paris’ gaat heten. Een tijdje geleden werd de collectie gepresenteerd in een kasteel net buiten Parijs. Bijna alle details zijn inmiddels bekend. De collectie zal bestaan uit maar liefst zes lingerie setjes, twee slipdressjes, een babydoll, een kimono, een body en verschillende bijpassende accessoires zoals stockings. De gehele collectie wordt uitgevoerd in kleuren als zacht roze, zwart en paars. Er wordt gebruik gemaakt van satijnen materialen, mesh, flock dot en zijdeachtige stoffen. Het herkenbare detail aan de collectie is een gouden bedeltje in de vorm van een S met een diamantje erop, in de vorm van Sylvie’s handschrift. Dit handschrift zal dan ook het logo vormen. Het bedeltje in de vorm van een S zal komen te hangen aan alle items uit de collectie. Sylvie is zelf heel erg betrokken geweest bij het ontwerpen van de collectie en de collectie is geïnspireerd op haar als persoon. Bovendien is Sylvie dol op Parijs en vandaar dat de collectie ook geïnspireerd is op deze wereldstad. Er is inmiddels een heel mooi fotoboek gemaakt met alle beelden van de collectie, hierbij heeft Sophie van der Stap, wie bekend is van het boek ‘het meisje met de negen pruiken’, een tekst geschreven. Van dit boek zijn 200 exemplaren gedrukt maar ze zullen helaas niet in verkoop worden gebracht..

28 oktober is de startdatum wanneer de collectie in de winkel ligt. Wij zijn heel benieuwd hoe de collectie er in het echt uit komt te zien, en zullen dan ook zeker een kijkje gaan nemen! Bekijk hieronder alle collectie beelden!

sylve15 sylvi1 sylvi2 sylvi11 sylvi15 sylvi23 sylvie1 sylvie3 sylvie4 sylvie5 sylvie6 sylvie7 sylvie-8 sylvie9 sylvie10 sylvie11 sylvie-12 sylvie13 sylvie14 sylvie15 sylvie16 sylvie17 sylvie18 sylvie19 sylvie21 sylvie23 sylvie24 sylvie25 sylvie27 sylvie-28 sylviw20