The Hunger Games krijgt exclusieve kledinglijn

Ben jij ook zo’n fan van het boek of de film The Hunger Games en kan je niet wachten tot eindelijke de tweede film uit komt? Dan hebben goed nieuws, in samenwerking met NET-A-PORTER zal er een kledinglijn uitkomen genaamd: ‘Capitol Couture’. De kledingcollectie is geïnspireerd op de nieuwste film: ‘The Hungergames: Cathing Fire’.

Over niet heel lang heb jij dus de kans om gekleed te gaan als jou favoriete Hunger Games ster. De kledingcollectie wordt gelanceerd nog vóór de première van de nieuwste film op 22 november!
De kledingcollectie zal bestaan uit maar liefst 16 luxe items ontworpen door Trish Summerville. De kledinglijn kenmerkt zich door de over-the-top fashion statement items die in de films terug te zien zijn, aangevuld met bijpassende sieraden en tassen. Niet lang geleden kreeg Trish Summerville nog de Costume Designer of The Year Award uitgereikt. Bekende artiesten zoals Pink, Justin Timberlake en Black Eyed Peas werden al eerder gespot in haar kostuums. Zodra de collectie verkrijgbaar is op www.net-a-porter.com zijn jullie de eerste die het weten!

hunger2