Trend: Jelly shoes

They’re back: Jelly Shoes! Ken jij ze nog van vroeger, de waterschoentjes? Vroeger werden deze rubberen schoenen nog gekocht voor functioneel gebruik, ze werden namelijk gedragen door kinderen op het strand of in de zee maar momenteel zijn deze jelly shoes een ware hype onder de mode bloggers en fashionista’s. De platte variant maakt nu ook plaats voor de variant met blokhak, maar net wat je fijner en leuker vind!

De jelly shoes worden gedragen zowel met sok of enkelkousje als zonder, onder jurkjes broeken rokjes en ga zo maar door. De meeste vrouwen zullen niet onder de indruk zijn van deze trend en slaan hem liever over maar de Ă©chte fashionista’s zullen deze trend gaan rocken. De waterschoentjes zijn inmiddels te koop bij modeketens als Topshop en Asos en ook Primark heeft een betaalbare variant in haar collectie. Heb jij geen idee hoe je deze jelly shoe kunt combineren? Bekijk dan de onderstaande inspirerende afbeeldingen van de waterschoentjes anno 2014.

jelly1 jelly2 jelly3 jelly4 jelly5 jelly6 jelly7 jelly8 jelly9 jelly10 jelly11 jelly13 jelly14 jelly15 jelly17 jelly18 jelly19 jelly20 jelly21