Trend: Kant

Dit seizoen is kant een trend die we veel tegen gaan komen in het mode en straatbeeld. We zien kant in de vorm van tops, jurkjes, shorts en BH’s/bralettes. Kant kan een lieflijke of romantische uitstraling hebben, denk aan wit kant. Maar kant kan ook sexy zijn, in de vorm van lingerie bijvoorbeeld.

Dit seizoen zien we veel items gemaakt van kanten materialen in de winkels liggen. Kanten stoffen kunnen goed in combinatie met spijkerstof of juist gewoon katoen. Lace items hebben van zichzelf vaak al een drukkere uitstraling waardoor je ze het beste met een effen print of stof kunt combineren. Met items van kant kun je verschillende looks neer zetten. Zo kan een kanten jurkje een chique uitstraling hebben door hem te combineren met mooie high heels. Toch kan een kanten jurkje ook een liefelijke uitstraling neerzetten of boho-casual, wanneer je hem combineert met een mouwloos denim jacket, cowboy laarsjes en een hoofdbandje.

Deze zomer zien we kant in alle soorten en varianten verschijnen in het straatbeeld en kun je dit materiaal op talloze verschillende manieren combineren. Ter inspiratie laat ik je hieronder verschillend stijlbeelden van kanten items zien.

kant15 kanten1 kanten2 kanten4 kanten5 kanten6 kanten7 kanten9 kanten10 kanten11 kanten12 kanten16