Vanavond: Victoria’s Secret Show 2013 op TV!

Vandaag is de dag waar we allemaal al zo lang naar uit hebben gekeken, vanavond wordt namelijk ein-de-lijk de Victoria’s Secret Fashion Show van 2013 uitgezonden op televisie!


Al eerder zagen we de mooiste beelden en lingerie setjes voor bij komen op het internet, maar toch zijn foto’s net even iets anders dan bewegende beelden. Ik kan dan ook niet wachten tot de we de show vanavond daadwerkelijk kunnen bewonderen! De uitzending wordt gepresenteerd door Doutzen Kroes en naast de show zullen we ook backstage scenes en interviews te zien krijgen.

Victoria’s Secret angels Doutzen, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Lily Aldridge kunnen we vanavond eindelijk bewonderen in de prachtige kostuums en lingerie, en niet te vergeten Candice Swanepoel wie de Million Dollar BH draagt tijdens de show! Tussen het lopen door kunnen we genieten van optredens van Taylor Swift en Fall Out Boy.

Ik ben ontzettend benieuwd naar de VS show van dit jaar en kan bijna niet meer wachten totdat hij wordt uitgezonden vanavond om 22:35 uur op NET5! Exciting!

VS-KERSt