Victoria’s Secret Show 2013: A little sneakpeek!

Ieder jaar kijkt menig fashion lover weer uit naar de Victoria’s Secret show! Modellen die meelopen in de show zitten gebakken en verdienen dan ook ontzettend veel aan deze fashion show. Het kan jaren duren voordat een model gevraagd wordt voor Victoria’s secret, en daar komt ook nog bij dat een groot aantal modellen nooit mee zal lopen. Je moet echt bij het merk passen en de lingerie dan ook perfect kunnen verkopen, neem bijvoorbeeld Doutzen. Doutzen is een van de beste modellen uit de Victoria’s secret show, en daarom loopt zij als een echte angel met vleugels op haar rug.
10 december is het weer zo ver, de show van 2013 komt eraan en de eerste details zijn al bekend!

Modellen
Topmodellen die als angels meelopen in de show van 2013 zijn: Adriana Lima, Lily Aldrige, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Lindsay Ellingson, Doutzen Kroes, Karlie Klos en Behati Prinsloo. Zoals iedereen inmiddels weet heeft Miranda Kerr helaas besloten haar vleugels te laten vallen om volledig te gaan voor het moederschap.

Daarnaast lopen er natuurlijk ook nog topmodellen mee in de show die zich helaas nog geen Angel mogen noemen, Cara Delevingne en Jourdan Dunn bijvoorbeeld.

Acts
Daarnaast wordt de show ieder jaar begeleid door bekende artiesten, een tijdje terug ging de roddel dat dit jaar One Direction de hoofdact wordt maar Victoria’s Secret heeft hier nog geen uitspraak over gedaan. Afwachten dus!

Outfits
Uiteraard is hier nog niet veel over bekend, wel zijn er 3 schetsen vrijgegeven. Bekijk ze hieronder.

vs3 vs1 vs2