VILA Autumn collectie 2013

Inmiddels heb ik jullie al behoorlijk wat najaarscollecties laten zien van verschillende merken. Heerlijk om alvast wat inspiratie op te doen voor de herfst en winter. Dit keer is VILA aan de beurt.


VILA is voor mij echt zo’n merk waarvan ik de ene collecties leuk vind, en de andere collectie weer totaal niet. Het verschilt dus heel erg per seizoen of ik bij VILA kan slagen ja of nee. Bovendien is het nooit mijn favoriete merk geweest, omdat ik de kleding meestal over het algemeen wat gewoontjes vind. Al heeft iedere collectie toch wel weer een aantal hele toffe items hoor, het scheelt gewoon heel erg per collectie. VILA vergelijk ik meestal een beetje met ONLY maar dan net iets exclusiever. Maar dat is puur mijn mening! Nu moet ik zeggen dat de Autumn 2013 collectiebeelden er niet verkeerd uit zien. Ik zie leuke onesuits/jumpsuits voorbij komen, maar ook leuke jasjes en mooie truien. De jurkjes vind ik mooi en elegant maar niet heel spannend ofzo, een beetje gewoontjes. De jumpsuits springen er echt uit! Heel gewaagd voor VILA en super fashionable. Ook de lange jas met het zwarte nep bont en de leren mouwen vind ik erg leuk! Verder zijn de kleurcombinaties goed. Het ziet er zeker niet vekeerd uit, en ook best de moeite waard om binnenkort eens naar binnen te lopen.
Bekijk de collectiebeelden van VILA Autumn 2013 hieronder.

ila18 vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7 vila8 vila9 vila10 vila11 vila12 vila13 vila14 vila15 vila16 vila17 vila19 vila20