Zara TRF Fall 2013

Eerder liet ik jullie de Zara Woman Fall 2013 collectie zien, maar nu wil ik ook de Fall collectiebeelden van de TRF lijn van Zara laten zien.
Op het eerste gezicht ben ik nog niet helemaal verkocht na het zien van deze collectiebeelden. Bij de TRF lijn van Zara verwacht ik altijd stoere jeans, mooie jacks en leuke tops. Nu zie ik vooral veel prints en voornamelijk veel ruitjes. De ruit mag dan wel mega populair worden dit najaar, ik ben nog steeds geen fan. De collectiebeelden zijn heel androgyne, wat wel weer perfect thuis past in het trend beeld van winter 2013. De vrouw in pak trend heeft Zara duidelijk ook begrepen, al had ik het pak eerder alleen bij de Zara woman collectie verwacht. TRF is meestal toch net iets te casual voor dit soort items. Ik zie veel printjes gecombineerd met printjes, waaronder de animal print die we dit najaar veel gaan tegenkomen. De net panty’s in combinatie met leer en de stoere spike boots geven het geheel een beetje een grungy rock thema. Toch ben ik na het zien van deze collectiebeelden niet super enthousiast, maar dit kan nog komen wanneer ik alle artikelen afzonderlijke van elkaar in de winkel zie liggen. Normaal gesproken ben ik wel groot fan van Zara TRF, dus ik verwacht dat ik na het zien van de hele collectie nog wel enthousiast raak. Bekijk de collectiebeelden hieronder. Wat vind jij van deze collectie?

trf8 trf9 trf10 trd7 trf1 trf2 trf3 trf4 trf5 trf6