Zo ziet de selectie voor Victoria’s Secret eruit!

Wanneer je mee mag lopen in de Victoria’s Secret shows heb je het gemaakt en vooral wanneer je een Victoria’s secret Angel mag zijn, ben je echt binnen. Dat het niet makkelijk is om een Angel te worden is duidelijk, maar hoe worden deze modellen nou precies geselecteerd?
De creatief directeur van het bedrijf heeft een boekje open gedaan over hoe de audities van Victoria’s Secret er aan toe gaan, niets is minder waard. Het is gewoon letterlijk een vleeskeuring. Sophia Neophitou-Apostolou vertelde dat de selectieprocedure voor de lingerie show ‘vreselijk’ is. Alle modellen, waaronder ook de modellen die al ervaren zijn of eerder mee hebben gelopen, moeten in een ruimte met fel licht op en neer lopen voor een tafel met daarachter het selectie team van Victoria’s Secret. Sophie zegt dat het niet alleen om dun zijn gaat, maar dat de modellen klaar moeten zijn om zich te presenteren op de catwalk. Hun lichaam moet er dus ‘zo goed mogelijk’ uitzien.

“They are provisionally cast by John Pfeiffer but the final decision is made by the whole team, sitting at this long table in a room with really harsh lighting and they have to walk towards us and away from us. They all have to do it – even the contracted girls – and it’s incredibly nerve-wracking for them.” aldus Sophie Neophitou-Aspostolou.

victoriaaaaaasss