De denim skirt

Laten we eerlijk zijn, we hadden het al zien aankomen toch? Dat de spijkerrok dit jaar terug zou komen in het modebeeld. Denim is in 2013 een mega trend, nog groter dan anders en werkelijk ieder kledingstuk is dit jaar uitgebracht in een denim versie. Bovendien past de spijkerrok ofwel denim skirt, perfect thuis in het rijtje van de spijker tuinbroek en tuinrok.


De tuinbroek en spijkerrok waren dan ook mijn favoriete items van mijn basisschool tijd dus eigenlijk vind ik het best wel grappig dat die twee artikelen opeens fashion items zijn geworden! Eerder dit jaar kwam Mango al met een uitvoering van de denim maxi skirt. Hier moest ik in eerste instantie nog even aan wennen, het was mij iets te hippie. Maar inmiddels hebben Zara en Mango echt wel een paar leuke denim rokken in hen najaarscollectie van 2013 hangen. Ik vind vooral de taille denim rok leuk en ben iets minder fan van de denim kokerrok. Een van de trends van komend seizoen is Rock ‘n Roll en dat zien we dan ook weer goed terug in het denim rokje van Mango waar studs en kettingen op vast zijn bevestigd als detail. Lekker stoer en gecombineerd met een leuke geruite blouse of een stoer jasje en een paar biker boots kan deze rok heel leuk staan! Lekker casual maar het heeft toch een vrouwelijke touch doordat je een rok draagt. Hieronder heb ik een aantal denim skirts voor jullie neergezet! Wat vind jij ervan dat de denim skirt weer terug is in het modebeeld?

rok-29.99-mango rok-39.95-pencil rok-39.95-scheuen rok-49.95-midi rok-2999-man rok-2999-mango rok-3995-zara-pencil rok-3995-zara-skater rok-3999-mang rok-4995-zar