Trend: De longline bikini

Een belangrijke bikini trend in de zomer van 2013 is de longline bikini. De longlini bikini is in feite gewoon een beugel model bikini met een verlengstuk aan de onderkant. Het lijkt een beetje op een mini korset maar dan gemaakt van badstof en zonder vetersluiting aan de achterzijde.
De longline bikini is niet alleen heel leuk qua model maar biedt ook meer stevigheid aan je buste. De bikini top zou eventueel in de zomer ook als top kunnen worden gedragen met een hoog taille shortje of rokje eronder. De lengte van het verlengstuk kan erg verschillen. De ene bikini heeft een mini verlengstukje en lijkt daarom eigenlijk verder heel erg op een normale beugel bikini maar we zijn ook varianten tegen gekomen waarbij de bikini top een groot deel van de taille bedekt. De longline bikini biedt net even iets meer steun dan een normale bikini en blijft dan ook beter op zijn plek zitten tijdens het zwemmen. Een nadeel van dit model is dat je tijdens het zonnen een groter deel van je boven lichaam bedekt is waardoor je buik niet helemaal volledig een bruin tintje krijgt. Hieronder heb ik een aantal leuke modelletjes voor jullie op een rijtje gezet.

longline-bikini-asos4-235x300 longline-bikini-asos5-235x300 longline-bikini1 longline-bikini-aos7-235x300 longline-bikini-asos3-236x300