Trend: Dip Dye kleding

Dip dye is een belangrijke trend in 2013. Na het dip dye verven van ons haar hebben we het dip dye verven nu ook gespot in fashion items.


Dip dye is eigenlijk een verf manier waarbij je een overlopend effect van kleuren krijgt, bijvoorbeeld van licht naar donker. Heel leuk en net weer even iets specialer dan een top in een effen kleur. Ik heb een paar super toffe items gespot bij VILA die dip dye geverfd zijn. Zoals het dip dye geverfde jurkje. De bovenkant van het jurkje is gewoon gebroken wit maar de onderkant van het jurkje is donker grijs tot zwart geverfd. Hierdoor ontstaat een heel leuk en origineel kleur effect. Maar ook hebben we vesten, truien en jasjes gespot die dip dye geverfd zijn. Victoria’s Secret angel Alessandra Ambrosio draagt het dip dye geverfde vest van Vila wat haar heel tof staat. Daarnaast heb ik een super cool leren jasje van Vila gespot wat dip dye geverfd is. De bovenkant van het jasje is van mat zwart leer en de onderkant van het jasje en de mauwen is lichtgrijs dip dye geverfd, wat een heel gaaf kleur effect creëert! Hieronder heb ik een aantal dip dye geverfde artikelen voor je op een rij gezet.

dip-dye-jasje-vila-240x300 dip-dye-kleding1-vila-214x300 dip-dye-kleding4-vila-245x300 dip-dye-kleding-vila3-223x300 dip-dye-kleding-zalando-207x300