Trend: Felgekleurde armbandjes

Hoe meer armbandjes hoe beter is de trend van 2013. Het is helemaal hip om heel veel dunne gekleurde armbandjes bij elkaar te dragen met één of meerdere bedeltjes eraan.
We hebben een heel erg leuke site ontdekt die deze armbandjes los of in setjes verkoopt en we zijn helemaal fan! 4everwitheveryone.com verkoopt deze armbandjes in verschillende kleuren, waaronder neonkleurtjes met allerlei verschillende bedeltjes eraan, onder anderen hartjes, snorretjes, kruisjes, veertjes maar ook woordjes zoals ‘love’. Naast de armbandjes hebben ze ook ringetjes in de zelfde stijl. Het leukste is om er meer tegelijk bij elkaar te dragen en misschien nog een paar ringetjes erbij. Deze armbanden zijn echt perfect om je festival outfit op te leuken! De armbandjes kosten tussen de 7 en de 12 euro per stuk en armbandjes met een echt zilveren bedeltje kosten rond de 20 euro. De ringetjes kosten tussen de 9 en de 12 euro per stuk. Naast armbandjes en ringetjes met zilveren bedeltjes verkopen ze ook armbandjes met gouden bedeltjes. Wij vinden ze echt helemaal leuk voor deze zomer!

felgekleurde-armbandjes1 felgekleurde-armbandjes2 felgekleurde-armbandjes3 felgekleurde-armbandjes4 felgekleurde-armbandjes5 felgekleurde-armbandjes6 felgekleurde-armbandjes8 felgekleurde-armbandjes9 felgekleurde-armbnadjes2