Het dieet van: Heidi Klum

Modellen hebben een perfect lichaam, zijn slank maar hebben over het algemeen wel mooie vormen, toch gaat dit niet vanzelf. Ieder topmodel moet hard trainen en op haar voeding letten om dat modellen lichaam te behouden. Zo ook Heidi Klum, ze is een wereldberoemd topmodel dat al veel merken op haar naam heeft mogen zetten. Met haar 40 jaar behoort ze absoluut niet meer tot de jonge garde in de modellen wereld, toch blijft ze haar perfecte lichaam behouden, maar hoe?
Uiteraard houdt Heidi zich aan een strikt fitness schema om haar strakke body te behouden, want dit komt niet door moeder natuur verteld ze: “Net als alle meiden heb issues met bepaalde lichaamsdelen: mijn buik, dijen, het gebied waar love handles makkelijk ontstaan.” Krachttraining is iets wat Heidi Klum dagelijks moeten blijven doen om in shape te blijven. “Ik doe lunges, sit ups en schuine-buikspieroefeningen. Daarnaast roei ik in the gym en jog ik buiten. Essentieel is discipline: elke dag maak ik een to do-lijstje: wat wil ik vandaag bereiken? Dat geldt ook voor sport. Ik houd me hier trouw aan.” Het leven van een supermodel is dus hard werken, dat blijkt maar weer. Maar met alleen trainen kom je er niet. Ook voeding speelt een grote rol om je lichaam in shape te houden. “Ik vermijd bewerkte voedingsmiddelen en begin elke dag met een vers fruitsapje. Gedurende de dag zorg ik dat ik genoeg groentes binnenkrijg. Een tip aan mensen: bereid zoveel mogelijk maaltijden en sauzen zelf. Zo krijg je minder suikers en conserveringsmiddelen binnen.” Verteld La Klum.

Een goede voeding en een strict fitness regime is dus een must voor een supermodel. Je lichaam is je werk en het is als model belangrijk om goed in je vel te zitten. Ondanks haar leeftijd zit dat bij Heidi Klum wel goed . “Ik voel me gelukkig en stralend. Ouder worden baart me dan ook geen zorgen. Met het klimmen der jaren zie ik er volgens mij niet slechter of beter uit. Zeg nooit nooit, maar ik zie mezelf nog niet naar een arts rennen voor een shotje botox.”

heidi100 heidi200