Ik ga op vakantie en neem mee..

Het is eindelijk zomer en dat hebben we gemerkt! De afgelopen weken is het heerlijk weer geweest en dat terwijl we dachten dat het zomer weer niet meer ging komen dit jaar.

In de zomer gaan de meeste mensen op vakantie en ook voor mij staat er een heerlijke vakantie voor de deur! Meestal begin ik al enige tijd van te voren met bedenken wat ik allemaal mee zou nemen en meestal kom ik dan tot de conclusie dat ik nog een aantal aankopen moet doen. Zonnebrand, bikini, genoeg zomer tops en shorts, jurkjes, zonnebril en zo kan ik nog wel even door gaan. Je wil natuurlijk niks vergeten en daarom is het juist zo handig om op tijd nog even na te gaan of je alles in huis hebt. Vooral als je met het vliegtuig gaat is het handig om een mini shampoo en douchegel aan te schaffen omdat een grote verpakking vaak veel ruimte en gewicht in beslag neemt. Wanneer je met de auto op vakantie gaat maakt dit natuurlijk niks uit en kun je de auto helemaal vol gooien met kleding en schoenen! Hieronder heb ik de meest essentiële dingen voor een top vakantie op een rijtje gezet.

espradille-zara1 ga-op-vakantie-en-neem-mee1 ga-op-vakantie-en-neem-mee3 ga-op-vakantie-en-neem-mee4-sacha ga-op-vakantie-en-neem-mee5-loavies ga-op-vakantie-en-neem-mee6-loavies river-island