Kate Middleton bekroond tot stijlicoon van 2013

Dat Kate Middleton gevoel voor stijl heeft, weten we inmiddels wel. Keer na keer wordt the dutchess dan ook weer vastgelegd in een perfect gestylde outfit en nu wordt haar gevoel voor mode dan ook beloond met een fashion award. Kate is namelijk voor derde bekroond tot stijlicoon van het jaar.

De britse schone is zelfs verkozen boven zangeres Beyoncé en presentatrice Holly Willoughby wie ook in de top 3 stonden. De reden waarom Kate Middleton bekroond is tot stijlicoon van het jaar, komt door haar eigen herkenbare stijl. Ze combineert beroemde designer labels met minder dure merken. Zo wordt ze gespot in geweldige designer items, maar zien we haar ook vaak genoeg voorbij komen in een jurkje van Zara of Topshop.

In 2013 werd de Britse prinses niet alleen bekroond tot stijlicoon maar in april werd ze ook verkozen tot Best Dressed Pregnant Lady. Ook dit was duidelijk een welverdiende bekroning. Kate Middleton is dan ook een modieuze schone en we zien haar dan ook graag voorbij komen in de bladen in een van top tot teen perfecte gestylde outfit.

Kate