Loafers met etnische print

Afgelopen jaar werden de loafers geïntroduceerd in het modebeeld. Toffe instappers, stoer maar toch elegant en daarmee de nieuwe vervanger van de ballerina.

Ondanks dat we de ballerina alsnog wel tegen komen in schoenenwinkels en op webshops is een groot deel van het ballerina assortiment vervangen door loafers.
Loafers zijn er dan ook inmiddels in allerlei kleurtjes met verschillende opdrukken en printjes, met studs of strikjes en ga zo maar door. Nu spotte ik bij Kiboots hele toffe ballerina’s met een etnische ikat print. Heel tof en lekker stoer. Ze passen goed thuis in straatje van de aztec print en opvallende printjes. Ik wist sowieso niet dat Kiboots naast laarzen nog iets anders verkocht, dus ik was blij verrast. Ik vind de ikat printed loafers heel tof en zou ze combineren met een mooie skinny jeans en een tof jasje. Het zijn fijne schoentjes die lekker zitten maar door de print zijn het ook nog eens echte eyecatchers! Top dus! Bekijk de leukste modelletjes hieronder. Wat vind jij van de loafers met etnische print?
ikat-50. ikat-50 ikat-10995 ikat-13995 ikat-109955 ikat-50..