Lookbook: Josh V Sahara collection 2014

Josh Veldhuizen heeft voor haar eigen merk JOSH V het nieuwe lookbook van haar nieuwe collectie gelanceerd, genaamd: The Sahara collection. De collectie is duidelijk bedoeld voor deze zomer en bestaat uit vrolijke en kleurrijke items met opvallende prints.

De collectie bestaat uit lange jurken en rokken gemaakt van soepelvallende materialen, hippe jasjes met prints, mooie rokjes en shorts, en dat alles in kleuren die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zoals we van Josh V gewend zijn kan bijna de totale collectie met elkaar gecombineerd worden omdat deze volledig op elkaar is afgestemd. Voor de collectie zijn materialen gebruikt met een luxe uitstraling zoals satijn, en de items zijn afgewerkt met details als stenen.

Kleuren die we in deze collectie vooral terug zien komen zijn Neon-peach, turquoise en geel. Dit zijn dan ook onder andere de trend kleuren van dit seizoen. Daarnaast zien we ook veel metallic, goud, zilver en brons want de items een luxe uitstraling geeft. Zoals we van JOSH v gewend zijn zien we natuurlijk ook IT-shirts voorbij komen met statement teksten zoals ‘LIVE.LOVE.ASAP’ en ‘Goal Digger’ en stoere shorts gemaakt van leer.

Naast kleding bestaat de SAHARA collection ook uit accessoires zoals sieraden, tassen en portemonnees. Zo zien we de Josh V Gun Bag in deze collectie terug komen in een nieuwe uitvoering en nieuwe kleuren.

 

De totale collectie is nu verkrijgbaar op www.joshv.com.

Bekijk alle beelden uit het SAHARA Lookbook van 2014 hieronder.

josh1 josh2 josh3 josh4 josh5 josh6 josh7 josh8 josh9 josh10 josh11 josh12 josh13 josh14 josh15 josh16 josh17 josh18 josh19 josh20 josh21 josh22 josh23 josh24 josh25 josh26 josh27 josh28 josh29 josh30 josh31 josh32 josh33 josh39