Lookbook: Monki Spring 2014

Monki is een opvallend merk met vooral opvallende collecties. De een is er dol op, en de ander vind het helemaal niks. Model Chloe Norgaard is het gezicht van de Spring collectie van Monki en past dankzij haar vrolijke verschijning en gekleurde haar naar mijn idee perfect bij deze collectie.

De collectie bestaat uit verschillende printjes en opvallende items. Lange jurken, opvallend schoeisel en we zien zelfs een soort pyama jasje voorbij komen. Ondanks dat deze beelden mij een heerlijke zomers gevoel geven is de collectie niet echt mijn ding. Maar zoals ik al zei, je moet er van houden. Het zwarte rokje in combinatie met de gebroken witte top vind ik wel erg leuk. Verder zien we veel oversized kledingstukken voorbij komen en is duidelijk dat Monki deze trend nog zeker een seizoen doorzet.

Kijk mee, wat vind jij van de Spring 2014 collectie van Monki?
monki 7 monki1 monki2 monki3 monki4 monki5 monki6 monki8 monki9