Lookbook: River Island Pacha collectie zomer 2014

Twee jaar geleden werd de eerste Pacha collectie voor River Island uitgebracht wat direct een groot succes werd. Ook deze zomer werd deze samenwerking opnieuw in stand gebracht om een geweldige beachcollectie te ontwerpen waar ik jullie vandaag het lookbook van laat zien.

De River Island Pacha collectie voor de zomer van 2014 bestaat voornamelijk uit prachtige swim en beach items welke niet alleen gebruikt kunnen worden voor een dagje strand of zwembad, maar welke ook op strandfeestjes kunnen worden gedragen. De kleding is namelijk ook geschikt om te dragen naar fijne feestjes in Ibiza of strand feesten die tot in de late uurtjes doorgaan. Voor het zomer 2014 lookbook van de Pacha collectie werd afgereisd naar Ibiza om daar prachtige beelden te schieten. De beelden zien er zomers uit en de items vind ik geweldig! De collectie bestaat uit bikini’s en beach items zoals strand jurkjes en tops welke ook zeker overdag en ’s avonds gedragen kunnen worden naar een feestje of etentje. De collectie ziet er top uit en is vanaf mei te koop. Bekijk het River Island Pacha summer 2014 lookbook hieronder, wat vind jij?

pacha1 pacha2 pacha3 pacha5 pacha6 pacha8 pacha9 pacha10 pacha11 pacha12 pacha13 pacha14 pacha15 pacha16 pacha17 pacha19