Lookbook: Urban Outfitters Fall/Winter 2013

Yes! Eind deze week is het dan eindelijk zover! De opening van het eerste Urban Outfitters filiaal in Nederland, namelijk op de Kalverstraat in Amsterdam!

Menig Urban Outfitters lovers hebben hier lang op moeten wachten en moesten het tot deze tijd doen met het dichtstbijzijnde filiaal in Antwerpen of de webshop. 18 oktober is de datum van de opening van het filiaal in Amsterdam en vanaf deze dag kunnen we dan ook eindelijk in Nederland Urban Outfitters kleding aanschaffen!
Het nieuwe filiaal is gigantisch en schijnt ruim twee winkelpanden in beslag te nemen. Dat klinkt goed dus. Naast kleding verkoopt Urban Outfitters ook boeken, accessoires en andere leuke gadgets waarvoor het zeker de moeite waard is om eens een kijkje te nemen. Ik ben ontzettend benieuwd naar het nieuwe pand en de collectie die verkocht wordt. Om jullie alvast een voorproefje te geven heb ik de collectiebeelden van de Fall/Winter collectie van Urban Outfitters voor jullie opgezocht. Ik ben erg enthousiast over deze beelden en vind dat er hele toffe items bij zitten, binnenkort maar eens een kijkje nemen dus. Kijk mee, wat vind jij van de Fall/Winter collectie van Urban Outfitters?

ur2 ur3 ur5 ur6 ur7 ur8 ur9 ur10 ur11 ur12 ur13 ur14 ur15 ur16 ur17 ur18 ur19 ur20 ur21 ur22 ur23 ur24 ur25 ur1