Lookbook: Vila Spring/Summer 2014

In het Spring/Summer 2014 lookbook van Vila bestaat voornamelijk uit zwierige zomerjurkjes in allerlei leuke en opvallende printjes.

Vila is over het algemeen niet helemaal mijn ding, dit komt doordat ik de collecties vaak iets te basic vind. Althans, dit verschilt enorm per seizoen. Het ene seizoen ben ik totaal niet te spreken over de collecties van Vila, terwijl ik het andere seizoen nog wel wat leuke stukken eruit weet te pikken.

In het Spring/Summer 2014 lookbook zien we veel zwierige jurkjes voorbij komen van dunne stofjes als chiffon en zijde. Verschillende soorten prints die me een fijn zomers gevoel geven. De maxi dress is dit seizoen weer terug, maar ook de korte variant gaan we veel tegen komen aankomend seizoen.

Bekijk hieronder de collectiebeelden van Vila Spring/Summer 2014.

vila1 vila2 vila3 vila5 vila6 vila7 vila8 vila9 vila10 vila11 vila12 vila13 vila14 vila15