Musthave: Above knuckle ring

Eerder spotten we deze trend al bij celebrity’s als Rihanna, de above knuckle ring. De naam zegt het al, de ring draag je net boven de knokkel in je vinger.

In feite kan dit met ieder ring als je hem gewoon in een maatje kleiner koopt, ook zijn er speciale above knuckle ringen te koop bij sieraden shops als de Six en Claire’s.
Al bekend was dat de ringparty trend een grote sieradentrend was deze zomer en nog steeds is! De ringparty trend houdt in het dragen van velen dunne ringetjes bij elkaar. De above knuckle ring pas hier precies tussen dus. Het is net even iets opvallender en specialer dan een normale ring. De above knuckle ring is meestal een dun subtiel ringetje die je kunt dragen in combinatie met nog een heleboel andere (subtiele) ringetjes. Zoals ik hier boven al noemde kun je in feite van iedere ring een above knuckle ring maken, zodra hij zo klein is dat hij op je knuckle blijft hangen. Dit kan dus ook met een normale ring die je in een maatje kleiner koopt bijvoorbeeld. Bekijk de above knuckle ring hieronder en laat jezelf inspireren.

knokkel-495 knokkel-595 knuckle1 knuckle2 knuckle3 knuckle5 knuckle-6 knuckle7 knuckle8 knokkel-495