Pencil skirt

De pencil skirt is anno 2013 helemaal hot! Dit model rok loopt tot net onder de knie en zit geheel aangesloten om je lichaam, waardoor het je vrouwelijke vorm extra benadrukt.


Voorheen werd de pencil skirt voornawit melijk op een zakelijke manier gedragen, bijvoorbeeld als onderdeel van een mantelpakje. Echter kan deze rok nu op een heel andere manier gecombineerd worden, waardoor je zelfs met de pencil skirt een ietwat casual uitstraling kan neerzetten. De pencil skirt kan gecombineerd worden met een casual t-shirt of met opvallende tekst erop. Door de nette en elegante rok te combineren met een casual bovenstuk creeer je een stoere look die toch heel vrouwelijk is. Wel kun je onder deze outfit een paar mooie hakken dragen en qua accessoires mag je best uitpakken. Een statement ketting kan hier bijvoorbeeld prima bij gecombineerd worden. Nikkie Plessen is dol op de pencil skirt en combineert hem dan ook vaak met leuke tops en t-shirts uit haal eigen collectie NIKKIE. Ook heeft zij verschillende pencil skirts in haar collectie die ze zelf dan ook maar al te graag draagt. Maar niet alleen NIKKIE verkoopt dit model rok. Ook JOSH V heeft een super toffe variant van de pencil skirt in haar collectie. Deze pencil skirt is afgewerkt met all over pailletten in het wit en in het metallic. De pencil skirt zit nauw aangesloten om je benen en billen waardoor hij deze vormen juist extra benadrukt. Doordat hij in de taille sluit benadrukt hij ook nog eens jou taille. Perfect dus wanneer je een slanke taille en buik hebt, maar iets vollere dijen en billen. Wat vind jij van de pencil skirt?

pencil-van-13999-to-111999 pencil-2121 pencil-3977 pencil-3977-leather-look pencil-3995-n pencil-3995-nik pencil-4242 pencil-5037-asos pencil-van-13999-to-11199