Statement kettingen voor het najaar

Dit jaar werden de statement kettingen geïntroduceerd in het modebeeld en waren ze binnen no time razend populair! Inmiddels zijn er ontelbaar veel verschillende varianten te koop, hoe opvallender hoe beter!


Deze zomer hadden we dan ook ongelofelijk veel keuze uit statement kettingen in allerlei zomerse kleurtjes, waaronder neon! Deze gekleurde opvallende kettingen, pimpten je outfit dan ook helemaal op! Toch heb je in het najaar meestal toch net even iets meer behoefte aan wat donkere en winterse kleuren en zou je die neon statement ketting daarom misschien niet meer aan doen. Daarom leek het mij leuk om alvast wat mooie statement kettingen voor jullie op te zoeken, die meer geschikt zijn voor het najaar. Deze kettingen kun je dan ook makkelijker combineren met een winterse outfit in donkere kleuren, terwijl die dan alsnog super opvallend is en je outfit nog steeds echt een boost geeft! Naast de statement kettingen in donkere kleuren, zijn statement kettingen geheel in goud, zilver of rosé natuurlijk ook altijd goed voor de winter. Dat zijn standaard kleuren die zowel in de zomer of winter jou outfit een oppepper geven! Kijk mee, welke najaars statement ketting vind jij het mooist?

najaar-st-1895 st-550-black st-1495-black-kopie st-1562-aos-kopie st-1595-loa-kopie st-1895-blackk-kopie st-1895-black-kopie st-1951-aoss st-1951-asos st-2342-asos st-5205-aosos st-6767-asos st-7807-asos