Vandaag: Grootste modeveiling van Nederland!

Vandaag vindt de grootste modeveiling van Nederland plaats in Amsterdam. Tijdens deze veiling wordt er in Akademie Vogue een enorme collectie aan kleding, schoenen en accessoires geveild van oud-directrice Joke Veeze wie in mei dit jaar overleed.


Joke Veeze heeft sinds de jaren tachtig een enorme collectie aan designerkleding verzameld waaronder topstukken van bekende modehuizen als Chanel, Dries van Noten, Issey Miyake, Yohji Yamamoto en Viktor & Rolf. Al deze artikelen worden geveild en daarnaast kunnen fashionlovers ook nog kiezen uit een groot aantal vintage kledingstukken en klassieke items van Pauw. De veiling wordt georganiseerd door Veilinghuis Gavelers en de totale opbrengst van de veiling zal naar de Joke Veeze Foundation gaan ter ondersteuning van getalenteerde modestudenten van de Vogue Akademie, welke zich richten op ontwerp, fotografie en styling. De foundation zal zorgen voor onder andere een award en zal een masterclass organiseren.

Het totale veilingaanbod dat uit ruim duizend items bestaat kun je bekijken via de online catalogus op www.gavelers.com. De veiling vindt vandaag plaats en zal bestaan uit 3 veilingsessies namelijk om 11:00 uur, 15:30 uur en 19:30 uur.

Adres: Rozengracht 133-1, Amsterdam en de toegang is gratis! Zeker de moeite waard dus om naar toe te gaan!