VS Angel Candice Swanepoel mag BH van 10 mjl dragen!

Binnenkort is het zo ver! De Victoria’s Secret show van dit jaar! In december zullen de mooiste modellen met hen perfecte body’s de nieuwe setjes van Victoria’s Secret showen. Inmiddels is er al heel wat informatie vrijgegeven, zoals welke modellen dit jaar mee mogen lopen als VS Angel. De grote vraag die altijd nog speelt is wie de allerduurste bustehouder mag dragen.


Vorig jaar was Alessandra Ambrosio het model dat deze peperdure bra mocht dragen, dit jaar zal dat Candice Swanepoel zijn. Zij mag dan ook de Royal Fantasy Bra presenteren op de catwalk. Naast Alessandra en Candice waren Claudia Schiffer, Tyra Banks, Gisele Bündchen en Heidi Klum de gene die de duurste BH eerder mochten dragen in de shows van Victoria’s Secret. Toch is het dit jaar anders, de Royal Fantasy Bra is de duurste BH óóit van Victoria’s Secret met een waarde van maar liefst 10 miljoen dollar!

Waar dit bedrag vandaan komt is vrij duidelijk, de BH is versierd met maar liefst 4.200 kostkbare stenen als diamanten, robijnen en saffieren is vervaardigd van 18 karaats goud. In het midden, tussen de twee cups in, hangt een grote robijn van 52 karaat.

“Ik heb nog nooit iets gedragen dat zo waardevol is. We moesten handschoenen dragen toen we het ding omhingen. Het is een hele beproeving; de beha kwam met twee bodyguards en we moesten er heel voorzichtig mee omgaan”, aldus Candice.

Heel begrijpelijk dus! Bekijk de peperdure BH hieronder!

candice-vs