Soms is het fijn een maaltijd op tafel te zetten, die je snel bereid. Curry eet je meestal met rijst en valt bij het hele gezin prima in de smaak. Je bereid het zonder allerlei lastige ingrediënten, en het is ook nog eens gezond. Deze kruidige Indiase maaltijd zet je in 20 minuutjes op tafel. Je maakt het in de volgende simpele stappen.
Dt heb je nodig
- 1 paprika
- 1 uitje
- 350 gram sperciebonen
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 eetlepels rode curry pasta
- knoflook ( naar behoefte)
- 200 gram rijst
- 300 gram kipfilet
- wat zout en peper
- 250 millileter kokosmelk
Bereiding:
Kook de spercieboontjes 10 minuutjes. En kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pakje gaar. Snijd de uit, paprika en eventueel knoflook klein. De kipfilet kan worden gekruid met wat peper en zout en de paprikapoeder. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak deze rondom bruin met wat olijfolie. Voeg daarna de uit, paprika en knoflook toe en bak het even door. Voeg als laatste de kokosmelk en curry pasta toe en de saus is al klaar. Je serveert de saus met rijst. Eet smakelijk!